Om oss – Stockholm Print Center Reijs & Co AB

Vi hjälper dig med print i Stockholm

Vi på Stockholm Printcenter – SPC – är en heltäckande producent och leverantör av alla typer av tryck och print. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder produkter av bästa kvalitet med stort fokus på hög servicegrad och säkra leveranstider.

Personlig kontakt med erfaren projektledare

Hos oss får du alltid personlig kontakt med en erfaren projektledare som kan hjälpa dig, oavsett om du har något som snabbt skall produceras, vill ha en kostnadsuppfattning eller bara testa någon idé. För oss är kreativa lösningar under stor tidspress vardag. Vår kompetens och personliga engagemang har gjort oss till en favorit hos många företag där vikten på trygga och bra leveranser inom digitaltryck är helt avgörande.

Stockholm Printcenter är ett tryckeri med stor kompetens inom olika trycktjänster. Hos oss finns skickliga personer som arbetar med alla steg i tryckprocessen. I vår ateljé hittar du kompetenta medarbetare som arbetar med form och design. Vi har stor kompetens inom grafisk design och vi utför dessutom all grafisk produktion i en modern och uppdaterad maskinpark. Kunniga grafiker ser till att mått och utformning på produkterna blir perfekta. Hos oss hittar du även noggranna montörer som på plats säkerställer att slutresultatet blir som förväntat.

Kreativitet och effektivitet genomsyrar vårt arbete på alla avdelningar. Tillsammans ser vi till att slutresultatet blir precis som du önskat – oavsett om du kommer till oss med en idé eller med ett konkret produktionsuppdrag.

Kontakta oss för grafiska produkter av hög kvalitet

Har du behov av en trygg och effektiv leverantör av grafiska produkter? Om du precis som oss, prioriterar hög kvalitet och personlig service bör du kontakta oss. Vi ser fram emot att få hjälpa just dig med ditt nästa projekt!

Kontakta oss för rådgivning