Om oss – Stockholm Print Center Reijs & Co AB

Vi på Stockholm Printcenter – SPC –  är en heltäckande producent och leverantör av alla typer av tryck och print. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder produkter av bästa kvalitet med stort fokus på hög servicegrad och säkra leveranstider.

Personlig kontakt med erfaren projektledare

Hos oss får du alltid personlig kontakt med en erfaren projektledare som kan hjälpa dig, avsett om du har något som snabbt skall produceras, få en kostnadsuppfattning eller bara testa någon idé.

För oss är kreativa lösningar under stor tidspress vardag och vår kompetens och personliga engagemang har gjort oss till en favorit hos många företag där trygga och bra leveranser är helt avgörande.

Genom att vi har anställd personal i alla steg, från form och design i vår ateljé. Via grafisk produktion i en modern och uppdaterad maskinpark. Till noggranna montörer som på plats säkerställer att slutresultatet blir som förväntat, har vi kontroll över alla steg. Oavsett om du kommer till oss med en idé eller ett konkret produktionsuppdrag.

Kontakta oss för grafiska produkter av hög kvalitet

Har du behov av en trygg och effektiv leverantör av grafiska produkter som prioriterar hög kvalitet och personlig service så skall du inte tveka att kontakta oss.

Kontakta oss för rådgivning