Digitaltryck – storformat

Digitaltryck i storformat har en mängd olika användningsområden, både inomhus och utomhus som en del av både marknadsföring, inredning och skyltning. Som experter på digitaltryck i storformat kan vi på Stockholm Printcenter trycka på de flesta material, i många olika format och dimensioner.

Du kan använda oss i alla steg; från design till produktion och montering av bland annat:

  • ● Affischer och posters
  • ● Banderoller
  • ● Vepor
  • ● Tapetväggar
  • ● Fönsterdekor
  • ● Backdrops
  • ● Ljuslådebilder
  • ● Fasadvepor

Banderoller & fasadvepor i Stockholm

För att ta fram banderoller, vepor och fasadvepor i Stockholm vänder sig både företag, organisationer, arkitekter och inredningsarkitekter till Stockholm Printcenter. Banderoller kan användas i många sammanhang, och är bland annat smidiga för tillfälliga skyltningar, eller där du vill exponera företagets budskap och produkter lite extra, exempelvis i skyltfönster.

Fasadvepor kan användas både inomhus och utomhus på fasader och byggnadsställningar. Tack vare att de ger god exponering, är slitstarka och inte kräver permanent bygglov är fasadvepor en lösning som ökar i popularitet. Det finns flera alternativ för tryck, material och montering.

Vår kunniga personal arbetar engagerat med formgivning, produktion och montering. Med stora valmöjligheter både vad gäller format och material är det inga svårigheter att hitta en lämplig lösning för din grafiska kommunikation, utifrån placering och andra förutsättningar. Kika gärna bland våra bilder och se exempel på digitaltryck i storformat som vi tagit fram till välbekanta byggnader i Stockholm.

Komplett leverantör av digitaltryck i storformat – alla steg

En av våra erfarna projektledare blir din personliga kontakt hos oss, och ser till att erbjuda den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen. Full överblick över alla steg och alternativ gör oss till en smidig partner, och säkrar leveransen för stora som små projekt. Det är en av anledningarna till att Stockholm Printcenter är en favorit hos så många företag.

Vad behöver du idag? Välkommen att höra av dig till oss!

Kontakta oss för rådgivning