Butiksexponering & butiksinredningar

Butiksinredning exponering

Genomtänkt butiksexponering och attraktiva butiksinredningar har stor betydelse för lokalerna, varumärket, enskilda kampanjer och verksamheten i stort. Stockholm Printcenter erbjuder en mängd produkter och lösningar inom storformatsprint för både inomhus- och utomhusmiljö.

Det som skiljer oss från många andra i branschen är servicenivån i kombinationen med högsta kvalitet, leveranssäkerhet och inte minst ett personligt engagemang. Detta har gjort oss till en favorit hos många, inte minst hos flera ledande modeföretag. I arbetet med inredning och exponering i butik är ofta kraven högt ställda: att under stor tidspress kunna leverera kreativa lösningar av hög kvalitet.

Inredning & exponering i butik, kontor och mötesplatser

Utöver inredning och exponering i butik arbetar vi också med andra lokaltyper. Kontorsinredningar är ett område där vi ofta anlitas. Det kan handla om allt från att skapa inbjudande entréer till att ge moderna kontorslandskap med öppna ytor och mycket glas en känsla av olika rum, utan att ta bort rymd och öppenhet.

Se dig gärna omkring här på webbplatsen och kika på olika miljöer runt om i Stockholm som vi haft nöjet att arbeta med.

Luta dig mot en pålitlig partner

Oavsett om du söker lösningar för din verksamhet eller andras hittar du en pålitlig partner i Stockholm Printcenter. Hos oss får du en erfaren projektledare som personlig kontakt hela vägen, med full överblick över alla alternativ och samtliga steg i processen. En av våra styrkor som partner och leverantör ligger i att vi har egen kunnig personal som arbetar med de olika momenten:

  • ● Design
  • ● Produktion
  • ● Montering

Det innebär att du inte behöver vända dig till någon annan, och kan förlita dig på en lika lyhörd som effektiv process.

Vare sig du har en tydlig vision med detaljerade önskemål eller inte, söker en leverantör för ett enstaka projekt eller ett långsiktigt samarbete kan du luta dig mot oss. Varmt välkommen!

Kontakta oss för rådgivning