Fototapet, väggdekor & bildväggar

Fototapet & bildvägg i Stockholm

Bildväggar är ett effektivt verktyg i inredningen när allt fler satsar på att skapa en miljö som fångar verksamhetens koncept, och ger besökarna en större upplevelse. Stockholm Printcenter formger, producerar och monterar tapetväggar och fototapeter till butiker, restauranger och andra typer av offentliga miljöer.

Allt fler butiker söker specialdesignade tryck för tapetväggar och bildväggar som ska fånga kundens blick och lyfta butikens inredningskoncept till en ny nivå.

Bildväggar kan användas i butikens inredning som ett medel för flera olika ändamål; för att knyta ihop marknadsföringen med butikens visuella uttryck, för att få fram en viss känsla i butiken eller för att förändra butikens utseende vid exempelvis olika säsonger eller kampanjer.

En fototapet eller en fotovägg med tryck är ett mycket effektivt sätt att sätta prägel på butiken, och slagkraftigt föra fram ett budskap som enkelt kan ändras efter behov och säsong. Ta chansen att göra intryck på dina kunder!

Bildvägg, tapetvägg & väggdekor i Stockholm

För bildvägg, tapetväggar och väggdekor i Stockholm vänder sig både företag, organisationer och inredningsarkitekter till Stockholm Printcenter. Genuin kvalitet, service och säkra leveranser har gjort oss till en favorit hos många kunder.

Här arbetar vår egen kunniga personal engagerat med formgivning, produktion och montering. Det innebär stora valmöjligheter både vad gäller format och material och tapet typer. Kika gärna bland våra bilder och se exempel på specialdesignade bildväggar, tapetväggar och väggdekor som vi tagit fram runtom i Stockholm.

Alla typer av tryck på Stockholm Printcenter

När du vänder dig till oss får du kontakt med en erfaren projektledare som har kontroll över alla steg, och ser till att erbjuda den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen. Vi hjälper dig med;

  • ● Design
  • ● Produktion
  • ● Montering

Oavsett om det gäller en unik bildvägg, tapetväggar till butikskedjan eller en komplett lösning för grafisk produktion till verksamheten – varmt välkommen att höra av dig för förslag.

Kontakta oss för rådgivning